Снимка: Pixabay
fallback

Двама мъже без придружаващи заболявания са починали с коронавирус през последните 24 часа.

297 са починалите лица, при които е бил констатиран новият коронавирус. Новите случаи от изминалото денонощие са 4.

Починали са мъж на 68 г. със сърдечно, хронично белодробно и хронично неврологично заболяване, мъж на 72 г., за когото няма информация за придружаващи заболявания, мъж на 68 г., за когото също няма информация за придружаващи заболявания, и мъж на 65 г. със сърдечно и хронично бъбречно заболяване.

Oще по темата
Националната информационна система показва, че у нас медицинските служители, при които е потвърден COVID-19, са 560. Седем нови случая са регистрирани през последните 24 часа, като 4 от тях са установени при лекари, 1 - при медицинска сестра, 1 - при санитар и 1 - при друг медицински персонал.

Междувременно стана ясно, че бебе на два месеца е с COVID-19. То е настанено в болницата в Смолян с диагноза пневмония, съобщава "24 часа".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

42

Анонимен

преди 3 години

До До 4Половината не са пенсионери и дажи има под 40г., ама всички виждат само пенсионерите. Защото това искат да видят.

41

Анонимен

преди 3 години

До Мими 33Много си веща. Ама в България има вече не един случай на починали под 50г. Да не са всички, ама ти е над 80г не са всички. На който се случи.

40

Анонимен

преди 3 години

Абе, тикви зелени, как разбрахте, примерно, за Чернобилската радиация? Не ви ли хрумна, че такова нещо като радиация не съществува, а е само медиен шум? Нито може да видиш радиация, нито да я пипнеш, пълна измислица. *** на измислици не се ловил Дай му едно камъче уран-234, ще го смуче цял ден и ще ти се смее колко си загубен и вярваш на невидими неща.

fallback