Снимка: БГНЕС
fallback

29-годишен моторист загина тежка при катастрофа с лек автомобил на главния път София - Варна, при изхода на Велико Търново. Инцидентът е станал днес около 13 часа, съобщават от БНТ.

Причините се разследват, но по първоначална информация, мъж на 70 години, който бил зад волана на колата направил обратен завой на забранен участък, а в този момент с висока скорост в него буквално се забил мотора.

Участъкът, където е станала катастрофата беше отцепен за часове, а движението се пренасочваше по обходен маршрут. По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

31

Изроди..

преди 3 години

Маневрата обратен завой на мястото е ЗАБРАНЕНА!

30

ф

преди 3 години

Бог да го прости момчето.Аз карам бус и зареждам магазини, примерно 60 на ден.Понякога се радвам, че улиците са разбити точно поради тази причина, че няма как някой да се изсилва и да кара с 200 в града, защото аз колкото и да искам да съм законен, няма как винаги да правя правилни маневри, все се случва да се дава назад без голяма видимост.И винаги мога да се озова на мястото на въпросния дядо, който е правил неправилна маневра.

29

Анонимен

преди 3 години

За мотористите разрешената максимална скорост е по-ниска от тази за леките коли. До 100 на магистрала, до 80 извън населено място и т.н. Тук някой написа, че там било да 50 км/ч, а аз не съм виждал моторист да ката с под 50 км/ч. Обикновени са с над 120.

fallback