fallback

 

Десетки хора излязоха на протест вчера във Видин. Хората от най-бедния район на Европа поискаха оставките на управляващите, както и на града, предаде Bulgaria ON AIR.

Те твърдят, че протестират заради празните надежди, че Видин ще стане "Перлата на Дунав".
 
Символично през целия протест ги съпровождаше стара пералня, която носеше името "Перла" - символ на старото и непостигнатото.
 
Пред централата на ГЕРБ в града протестиращите поискаха оставката на депутата Владимир Тошев, а пред офиса на "патриотите" поискаха оставката на народния представител Росен Живков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

35

Така е ..

преди 3 години

До Иван Козарев-Балкан 33 Имаме се перла на Дунав и това е Русе. Ама много комунисти там , бе.

34

Анонимен

преди 3 години

До 29То по дефиниция се предполага, че главните олигарси са Пеевски и Доган.Лично Доган го има на видео да казва пред свидетели, че той държи парите и властта.Богати хора в България има достатъчно. Но ако те са извън властта, ако те не могат да оказват влияние на политиката, значи не са никакви олигарси, а просто богати българи.Сега дали са "честни частници" или мутри и бандити е отделен въпрос, но не и олигарси. Борисов използва термините на Путин.

33

българин

преди 3 години

До: номер 33Не е съвсем така. Противно на внушението на премиера Бойко Борисов (естествено), че видите ли, ако не бил той друг нямало да построи магистрала от Ботевград до Видин, причината за началото на строежа на тази магистрала са именно гражданите на град Видин и целия регион, на техните сдружения, на протестите срещу абдикацията на правителството - това и всички предишни правителства се държат така, все едно Видин и регионът са румънска, а не българска територия!

fallback