Снимка: БГНЕС
fallback

Главен данъчен инспектор в отдел "Ревизии" към териториалната дирекция на НАП във Варна е задържан за искане на подкуп. Това съобщиха от полицията, цитирани от chernomore.bg.

Операцията се извършва съвместно от криминалисти на областната дирекция на МВР в Русе, със съдействието на колегите им от Варна. Тя е организирана от ръководството на Русенската окръжна прокуратура.
 
Първоначалните данни сочат, че 50-годишният служител от Варна поискал подкуп в размер на 10 000 лева във връзка с извършвана данъчна ревизия на търговец от Русе.
 
Мъжът е задържан за срок до 72 часа. Той е е привлечен като обвиняем и с постановление на наблюдаващия прокурор. Предстои Окръжната прокуратура в Русе да внесе искане в съда за вземане на мярка за неотклонение "задържане под стража" на обвиняемия.
 
Образуваното досъдебно производство е взето на специален надзор от Апелативната прокуратура във Велико Търново.
 
Повече новини от Варна може да четете ТУК 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Компетентен

преди 3 години

До всички ви:Ами вие като сте толкова честни идете и ги сменете в НАП бе!!! Ама май нямате акъл за образование до там !?!?!?Не завиждайте само,че получавали,( защото половината от вас тук са дали ) ами се стегнете в мързеливите зад *** и направете нещо,та вие да искарате 😡

16

Компетентен

преди 3 години

До Хо-Хо-ХоНе Ви ли е срам бе ???Той се възползва от възможноста да Ви ограби само и единственно защото Вие сте му я дали като сте крали !!! Ако фирмата Ви е коректна той няма да дойде дори здрасти да Ви каже! Първо крадете и после като ви хванат се правите на жертви,че държавата ви обрала... ами смешни сте ве

15

Компетентен

преди 3 години

До swanНикой не иска бе хора нещо което не е тяхно. Крали сте и държавата ви иска откраднатото. Ревизьора не поддава и за това се споразумявате с прокуратурата да му го начукате!!! Това е *** истина!!!

fallback