Снимка: БГНЕС
fallback
Шофьор получи глоба за неправилно паркиране във Варна, а той дори не е стъпвал в града. Фишът пристигнал по пощата и от него мъжът изненадващо разбрал, че е посетил морската ни столица. Собственикът на колата твърди, че свидетели могат да потвърдят, че по време на нарушението е бил на гости на тъща си в Русе.
 
Венцислав Туджарски получава глоба за неправилно паркиране на 25 май във Варна. Той твърди, че не е посещавал града от 32 години. В началото на юни мъжът получава фиша по пощата с клеймо от 29 май, когато е тръгнал от Варна. 
 
"Написах жалба, в която казвам, че не съм бил на този адрес. Прилагам и имена на свидетели, които могат да потвърдят. След това получих разпореждане, в което се казва, че жалбата ми е отхвърлена, защото трябва да бъде изпратена до 3 РПУ - Варна. До този момент нямам никакъв отговор", обясни Туджарски пред NOVA.
 
Ако сега Венцислав реши да пътува извън границата на страната, той ще трябва да заплати глобата си. Туджарски обаче не разполага със снимков материал, който да доказва, че колата му е пътувала до Варна или е била в града.
 
От ОДМВР - Варна са заявили, че започват проверка по случая и ще компенсират мъжа, ако се окаже, че наистина е невинен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Анонимен

преди 3 години

Напоследък имам усещането че глобите ги пращат на килограм, също като телефонните измамници, като пратят сто фалшиви глоби , все 10 човека ще се излъжат да платят

10

Анонимен

преди 3 години

Абе той шофьора, хубаво е бил на гости на тъща си в Русе, но тук става въпрос, къде е била колата, а не собственика на колата.

9

Анонимен

преди 3 години

Чисто и просто някой варненец си е изтрил номера и "В"-то го е направил на "Р" :) Туй то.

fallback