Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Шестима души са загинали, а неизвестен брой други са ранени при тежката катастрофа на АМ „Тракия“, при която камион се обърна в района на 163 км в посока София.
Oще по темата


Информацията бе потвърдена от областния управител на Стара Загора Гергана Микова, предаде bTV.

Според информацията тежкотоварен камион, пътуващ в посока Бургас, разцепва мантинелата и навлиза в насрещната лента за движение.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

159

крива ракета

преди 3 години

Службата по пътищата да си оправя мантинелите и пътя. А медиите да ми покажат схема на катастрофата, нарисувана. Да видим как и защо се е стигнало до сблъсъка! Защото имам чувството, че се говори всичко, което да отклонява вниманието ни от шофьора на тира. На крив шофьор пътищата са му виновни.

158

какво увъртате

преди 3 години

Защо шофьорът на тира е изпуснал управлението? Правени ли са му изследвания за наркотици и алкохол? И ако не, кой е виновен? Кого да обвиним за умишлена небрежност? Турският шофьор е карам като бесен! С каква скорост се е врязал в колите? Какъв му е спирачният път? Кажете му името на тоя шофьор! По негова вина има 6 трупа! Как тир се блъска о други коли и шофьорът на тира е невинен?!

157

защо е станало така

преди 3 години

Писна ми да слушам глупости по въпроса. Сякаш всички медии са си плюли в устата. Пътят. Мантинелата. Неи възразявам да се поправят пътищата, включително и този. Обаче обяснете ми как се е стигнало до удара с мантинелата. Понеже огромният тир е навлязъл в отсрещното движение! Защо е излязъл от пътя си? Къде е вината на шофьора на тира? Защо е изпуснал управлението? Ей на тоя последния въпрос ми отговорете!

fallback