Снимка: Pixabay
fallback
Кметът на Добрич Йордан Йорданов обяви, че преустановява приемните си дни за граждани като противоепидемична мярка срещу коронавируса, предаде БНР.
 
Кметският екип и главният архитект на общината няма да имат приемни дни до отмяната на кметската заповед.
 
Групови празненства в града като сватби, балове, кръщенета и други, с присъствието на повече от 30 човека на открито и закрито, няма да се разрешават до 15 юли. 
Oще по темата
 
Остава и забраната за свиждания и посещенията на външни хора в лечебните заведения. В специализираните институции за предоставяне на социални услуги за деца и възрастни също се забраняват посещенията.
 
До средата на месеца пенсионерските клубове остават затворени.
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

KALCHO

преди 3 години

Това е безумие. И битака затворели... на изборите ще има промяна. Съжалявам че гласувах за когото не трябва.

7

АБВ

преди 3 години

Не мисля,че е редно да нямат приемни дни в общината.Там хората не ходят на тълпи,че да се чувстват застрашени.Напротив-ние ,гражданите се чувстваме омерзени от такова отношение!Значи само чиновническото спокойствие има значение!Опомнете се,господа!

6

РЗИ Добрич

преди 3 години

Алооо шефката колко мъни ти даде община Тервел да прикриеш баба Дидка заместник кметицата,заразена с вируса.калко са парите.но те са от нашия гръб а не от нейния. С такива пари и аз мога да разполагам.само ли ги дайте. Абе като говорим за нея, вчера бях в община Тервел,в социалните,ами то се е превърнало,в тАбло за некролози,ама на шефа, че майка му ,че баща му,починали та годишни.и моите починаха,но не знам къде да им сложа жалейки.му..три.само те ли имат родители.смешно и плачевно.

fallback