Снимка: БГНЕС
fallback

330 са новите случаи на коронавирус у нас за последното денонощие при направени 3686 PCR теста, около хиляда по-малко от вчера.

Трима души са починали за денонощието. Това показват официалните данни, публикувани на Единния информационен портал към полунощ.

Според данните за последните 24 часа у нас 63 са излекувани. Общо 525 пациенти с коронавирус остават в болница, от които 28 са в интензивни отделения.

Общият брой на заразените в страната достига 6672 души, от които активни са 3181, излекуваните са 3229, починалите - 262.

Най-много са новозаразените в София - 140, следвани от Пловдив - 42, Варна - 21.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

439

Анонимен

преди 3 години

Абе вие на кой свят живеете?! ББ ви каза да не му се пречкате и да не ходите на митинги и то в прав текст и вие продължавате вирус та вирус, а пък щабът ви каза, че след седмица заразените намаляват. Само бройката след седмица където не ви съобщиха. Еййй, български реотан. Дори ББ няма нужда да ви заключва, както искаше :)

438

Миро

преди 3 години

Близо 500 коментара. Случайно да има някой, който е карал коронавируса или в момента е болен. Питам просто така :)) Толкова заболели, пък да нямат никакви симптоми... Любопитен съм

437

Скептик

преди 3 години

Нямаме нужда от Ковид. Щесе изядем взаимно и без него.

fallback