Снимка: Pixabay
fallback
11 овце са загинали на първокласен път І-6 на територията на община Павел баня в близост до отбивката за село Габарево. Срещу стадото внезапно връхлетял лек автомобил "Опел". 
 
75-годишният пастир е оцелял по чудо. 62-годишният шофьор на колата не се е съобразил с предупредителния знак за опасност от внезапно преминаващи животни в района и карал с висока скорост. 
 
Полицаите на място установили, че извън асфалта има още 6 ранени животни. Няма данни водача да е употребил алкохол или други вещества. Местни хора твърдят, че това е четвърти случай на прегазени домашни животни в този пътен участък.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

селянин

преди 3 години

Село Габарево се намира на Подбалканския път между Калофер и Казанлък.Движението в този участък е интензивно и много рисково-тирове,които искат да спестят таксата за матистрала,пътуващи към Бургас и месни джигити/полуграмотни,но с книжки/,а често и употребили по някоя чашка.От няколко години се изтрепа много народ от местните.Бъдете внимателни,когато минавате от там.

22

Само един шпрайт

преди 3 години

Пътният знак триъгълник с крава не означаваше ли "Забранено бикоборството на пътя"?

21

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 23Следващия път като се вреже в стадото крави и бикове последствията ще са ужасни!Побеснелите животни ще го набучат на рогата си и ще го стъпчат безвъзмездно до такава степен,че после няма да го познаят.

fallback