Снимка: БГНЕС
fallback
От днес затварят граничния пункт "Маказа" за желаещите да ходярт на почивка в Гърция. Пунктът липсва и в задължителния формуляр, който трябва да се попълва при посещение в южната ни съседка.
 
Българските туристи ще могат да преминават в Гърция само през "Кулата".
Oще по темата
 
 
През "Маказа" ще могат да преминават само българи с трудови договори в Гърция, а също и собственици на имоти в южната ни съседка. При проверка на границата те трябва да покажат съответно трудов договор или документ за собственост.
 
През ГКПП "Илинден" и ГКПП "Капитан Петко Войвода" се пропускат само сезонни работници и товарни автомобили.
 
Туристите, които се връщат в България, могат да влязат през всички гранични пунктове.
 
От днес Гърция е затворена за сръбски граждани, като забраната ще важи до 15-ти юли. Тя беше наложена заради ситуацията с коронавируса в Сърбия. 
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

64

Нищо ново

преди 3 години

До Krom: Това, което пишеш, са си твои интерпретации. А факт е, че Бойко Борисов има под 30% одобрение. Това не значи, че другите го мразят, но все пак предпочитат друг да е на негово място. А това за Путин и русофилство/русофобство (което изобщо няма връзка с темата) е добавено заради гербаджийските ***, които, за каквото и да става дума, все с това обясняват всичко. Какво да се прави, това им е опорната точка.

63

Повръща ми се...

преди 3 години

........като видя бедняците дето ходят ''на Гърцията''....сега по опашките ще им се вмирише зарзавата дето си носят за плажа и там ще умрат от глад ! Дано повече да изм.рат !

62

Насракис

преди 3 години

айде българете, елате на византийско море, харчете си парите, ние знаем как да ви обслужим и да ви ги вземем, не като вашите смотльовци по Черноморието, дето само ви лъжат и се мислят за тарикати, както е тръгнало, ще си ядатЛайната скоро само

fallback