Снимка: БГНЕС
fallback

42-годишен мъж е загинал при катастрофа между лек автомобил и автобус с румънска регистрация на автомагистрала "Хемус". Това съобщиха от ОДМВР - Шумен.

В 17.23 часа в оперативната дежурна част на ОДМВР е получени сигнал за възникнал тежък пътен инцидент на автомагистралата край бензиностанция до пътния възел за град Каспичан, в посока към Шумен.

Установено е, че е загинал 42-годишен мъж от Русе, който е управлявал лек автомобил "Рено". В колата с него са пътували 36-годишната му съпруга и 10-годишното им момче, които са откарани в МБАЛ - Шумен.

Водачът на автобуса "Сетра" е изпробван с техническо средство за употреба на алкохол и наркотични вещества, като не е отчетено наличие на такива. Извършва се оглед на мястото на катастрофата. Образувано е досъдебно производство. Причините за възникване на пътния инцидент се изясняват.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Анонимен

преди 3 години

Българина е слаб, но за сметка на това много самонадеян шофьор.При положение че имаш вход за бензиностанция е много вероятно на 500м да имаш и изход и да има включване на автомобили с ниска скорост, защото магистралите са зле проектирани.Друг въпрос е че из Испания е неписано правило , ако жулкаш със 120-130, да се престроиш в лявата лента.

8

Разследване

преди 3 години

Въпросният мъж е началник на РУ - Ветово, т.е. шофьора на румънския автобус е виновен, 200%!При всички други случаи на пътни инциденти, след задълбочено разследване на "компетентните" органи, най-често виновник се оказва умрелият.

7

дай газ яко още дай

преди 3 години

природата си знае работата.

fallback