Снимка: Pixabay
fallback
Възрастно семейство от велинградското село Грашево е дало положителни проби за коронавирус. Жената е на 75 г., а мъжът й на 80 г. Двамата съпрузи са поставени под домашна изолация.
 
Това информираха от Регионалната здравна инспекция в Пазарджик. Те уточниха, че за последното денонощие са регистрирани общо 6 положителни проби за COVID-19. Останалите са на две жени на 70 г. от гр. Пазарджик, едната от които е била хоспитализирана в "МБАЛ-Пазарджик", във Второ вътрешно отделение. Другата е амбулаторна и е изолирана в дома си. 
Oще по темата
 
Петата проба е на 59-годишна жена от град Пазарджик, а шестата на 51-годишна жена от град Ракитово. Двете жени са амбулаторни и са поставени под домашна карантина.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Анонимен

преди 3 години

До РеалистПак плямпаш общи приказки.Разтълкувай какво значи твоето "разумно"?

16

Анонимен

преди 3 години

Ако има вирус, той е герб. Крадливата хунта.Начело с един доносник на дс. Комунист. Присламчил се към Тодор Живков и Царя. С тези връзки създал мутренски бизнес. Докопал се до властта, под негово управление са най тъмните години. Използвал властта си да разчисти конкуренцията като глав сек на мвр, по късно кмет на сф, когато беше най голямото крадене. После мп. Най голямото крадене.

15

анонимен

преди 3 години

нещо не разбрах от кого са се заразили - деца , внуци, съседи ли ???

fallback