Снимка: БГНЕС
fallback
3-годишното момиченце, което беше блъснато от 21-годишен шофьор на микробус в бургаското село Росен, е починало снощи в реанимацията на УМБАЛ-Бургас, съобщиха от Областната дирекция на МВР, цитирани от "Монитор". 
 
Момиченцето беше транспортирано в бургаската болница с тежка черепно-мозъчна травма. То е починало около 19 часа снощи, въпреки усилията на реаниматорите. 
Oще по темата
 
Тежкият инцидент стана на 26 юни около 19 часа. Тогава на завой 21-годишният водач на микробус удря момиченцето. След това той избяга, но малко по-късно бе задържан.
 
Пробите му за алкохол и наркотици са отрицателни. Мъжът работи към строителна фирма и малко преди инцидента откарал служителите по домовете им.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

М дааа

преди 3 години

Има ситуации в които и да 10 да си отваряш очите , пак няма как да видиш ,примерно, че дете ке изкочи из между паркирани автомобили, жалко за детето и за младия човек дет си прокопса работата и сега едно тичане насам натам...

8

Шльок

преди 3 години

Коментирате без дори да се запитате какво прави 3 годишно дете само на улицата!!! Детето е притичало и се е ударило в задната част на завиващия автомобил. Като чули шумотевицата, родителите излезли от къщата?!!! Шофьорът е транспортирал детето до болницата. Хайде сега да поразсъждаваме... шофьорът или родителите убиха детето!!?!?

7

Анонимен

преди 3 години

"Водачът, блъснал 3-годишното момиченце в село Росен в област Бургас, го е закарал в болница, поради което е напуснал мястото на произшествието. Това съобщиха от ОДМВР - Бургас."Как пък само от днес.бг не са разбрали.

fallback