Снимка: Pixabay
fallback
Полицията в Пазарджик издирва млада жена, която с видеозапис в социалните мрежи демонстрира как се движи с 200 километра в час по пътя Пазарджик-Пловдив, предаде БНР.
 
Ограничението в този район е до 90 км в час. Говорителят на пазарджишката полиция Мирослав Стоянов уточни, че видеото е било заснето от приятелка на шофиращата, пътувала в автомобила:
 
"Този водач ще бъде призован в сектор Пътна полиция и ще му бъде съставен акт, съгласно Закона за движение по пътищата, но не можем да му наложим наказание за тази висока и несъобразена скорост. Изискването на закона е такова, че трябва да бъде фиксирано с техническо средство. Но има и други опции в закона, които дават възможност да бъдат санкционирани водачите, които създават условия за създаване на ПТП".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Анонимен

преди 3 години

Тая номера на колата ли е снимала или лицето и. По какъв начин са разбрали че точно тя е карала с 200. Без сниман автомобил и номера на колата могат да пиинат една жешка вода. Аз съм направил запис с 300 км но в гаража с вдигнати задни колела и монтаж на магистрала.която се вижда през предното стъкло. С днешната техника мога с колата да летя в облаците. Скоро ще ги пусна в тубата. Имам още малко за доискусурване за да стане по реалистично. Да видя как ще ме глобят.

11

aaa

преди 3 години

А от къде знаят и как ще докажат в съда, че записа е автентичен?

10

Анонимен

преди 3 години

На времето на 6-ти км. на едни муургавели им събираха частите, щото летяха и те с 200-та, ченгетата обхождаха за злато и кинти около кладницата. Роботех там, бяха убили окръжния разносвач на хляб, който остави деца и жена зад гърба си, а 5 минути по-рано го заредих с газ. Да беше минала тая през търкалото с 200-та, да я видим тогава тая отворена пажарджишка кифлаааа...

fallback