fallback

Общ преглед
Кола с румънска регистрация е ударена от ТИР на главен път Е-79 край Симитли тази сутрин. Товарният автомобил е напуснал местопроизшествието, предаде БГНЕС.
Oще по темата


Пътният инцидент е станал към 07:00 часа на около километър след Симитли в посока пътен възел „Брежани-Крупник”.

Румънците пътували към ГКПП „Кулата”-„Промахон” и Гърция. При разминаване били ударени от товарен автомобил, който остъргал лявата част на колата. Освен това е откъсната задната лява гума. Няма пострадали хора.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Анонимен

преди 3 години

Обратното е станало. Румънец се остърга в Тир. Десет пъти ми сее налагало да влизам в канавката от такива мамалигари. Задминават ме на боя разстояние. Видите ли румънски и турски автомобили или дайте газ да изчезнете или намалете скороста и ги оставете да се трепят.

6

ЗзЗ

преди 3 години

Ами може тираджията да не е "избягал", а просто да не е разбрал че е участвал в инцидент и да се продължил да кара.... обикновено над 1,5 промила в кръвта, такива дреболии не се забелязват...

5

ДДРОнег

преди 3 години

До АнонименНапълно вярно, румъниците карат бясно, миналта година един така се удари в гр. Бяла, малко преди това мина покрай мен с доста рпевишена скорост, и още румънски коли имаше с него !!!

fallback