Снимка: БГНЕС
fallback
Камерите на пловдивската пътна полиция успяха да заснемат поредения джигит, който нарушава правилата за движение и лети с опасна скорост.
 
Водач на лек автомобил "Опел астра" с пловдивска регистрация е преминал със 133 км/ч в пътен участък с максимално допустими 50 км/ч.
 
Камера е отчела нарушението по булевард в града снощи малко преди 20 часа.
 
Предстои да се установи собственика на превозното средство и да му бъде връчен акт за нарушението.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

Майна

преди 3 години

Който го можи си го можи!!! Който натисне спирачкити - губи!!!

20

Анонимен

преди 3 години

Когато санкционират един на 100 хиляди нарушители, ако ще да го обесят, това нищо не променя. Нарушителите изобщо няма да се замислят и ще продължат да си правят нарушения. Това са фактите многократно доказани в човешката история, а и са лесно обясними за всеки, който може да мисли."

19

До Анонимен 20

преди 3 години

Защото когато глобят публично яката този един, останалите ще започнат да се замислят дали да нарушават... Така са се научили и на Запад. Не се раждаш с навици - те се възпитават. Първо в семейството, а след това, успоредно и със закони, писани и неписани. Писаните се наричат Наказателен Кодекс. Неписаните - морал. Масовото нрушение и на едните, и на другите се нарича "българин" - семейство 0, закони- за някоиЗатова глобите трябва да са зверски и публични

fallback