Снимка: Pixabay
fallback
48-годишен пловдивчанин, който е с един куп нарушения на Закона за движение по пътищата, беше хванат за пореден път от местните полицаи, докато върти гуми на възлов булевард в града, съобщи "Монитор".
 
Мъжът решил в съботния ден да направи няколко дрифта на бул. "Освобождение". За негов лош късмет обаче наблизо са били служители от "Специлизираните полицейски сили", които реагирали моментално.
 
Униформените му са съставили и акт по чл.104б от Закона за движение по пътищата, за това, че мъжът зад волана използва път за обществено ползване за други цели, а не за неговото основно предназначение. По този начин той застрашава останалите водачи на пътя и преминаващите пешеходци, съобщиха от полицията в Пловдив.
 
Шофьорът на "Ауди" е извършвал резки маневри, като по този начин преднамерено е извадил автомобила си извън контрол чрез предаване до загуба на сцепление на задните гуми (дрифт). С действията си той е блокирал движението по пътното платно.  
 
Справка в системата на МВР показва, че пловдивчанинът има и други криминални прояви. Мъжът е изкарал шофьорска книжка, когато е бил на 23 години. Оттогава досега е наказван за различни нарушения по ЗДвП с 16 акта, 1 фиш и 2 електронни фиша.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

38

stamen

преди 3 години

И защо не му се отнеме книжката завинаги? Защо трябва да продължава да поставя под риск останалите ,участници в движението? Защото законът е направен така, че да ти дава възможност да си плащаш и да продължаваш с безобразията си.

37

Т.Шак

преди 3 години

Дрифтът е като секса - който го може, си го може. Останалите се пукат от завист и шумно се възмущават.

36

MaйMyната

преди 3 години

Тука само пъпчиви пубери ли се изказват беей48 годишен бил баща и, ми той ако се е изпуснал на 15 можеше и да е на 60+

fallback