Снимка: България Еър
fallback

Националналният превозвач "България Еър" няма отменени полети по вътрешните си линии и линиите до Европа. Към 26 юни авиокомпанията е възстановила полетите си и лети редовно по всичките си директни маршрути, с изключение на Русия и Израел, където са въведени рестрикции от местните власти.

С три честоти на ден националният превозвач изпълнява полетите си между София и Варна, а от 29 юни по веднъж на ден ще се изпълняват и полетите между София и Бургас.

Няма отменени полети и по линиите до Италия, Испания, Чехия, Австрия и останалите европейски линии, до които "България Еър" оперира, съобщиха от авиокомпанията.

Повече информация може да откриете и в уебсайта на летище София, където се публикува актуална информация до 3 дни преди предстоящите полети.

Полетите на националния превзовач се изпълняват при засилени хигиенни и организационни мерки. Самолетите на авиокомпанията се дезинфекцират преди и след всеки полет.

Предпазните маски са задължителни по време на полет както за екипажа, така и за пътниците. Всички самолети на "България Еър" са оборудвани с въздушни HEPA филтри.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

Роско

преди 3 години

Щом само до Русия и Израел нямат полети, значи почти всичко е нормализирано. Да се молим да няма пак критични ситуации и нещата да си вървят добре.

3

123

преди 3 години

Щом летят по всички направления, значи нищо не им пречи да почнат да връщат парите за отменените полети...или Отборът само взема, не връща?!

2

селянин

преди 3 години

абре на друго место четох за стотици отменени полети ама нейсе

fallback