Снимка: Pixabay
fallback
Един от завърналите се от Германия работници в кланица е дал положителен тест за коронавирус. Информацията е потвърдил кметът на Белица Радослав Ревански, съобщи bTV. 
 
Повторният тест е потвърдил, че мъжът е заразен с COVID-19. Дъщеря му е с антитела. Предполага се, че е изкарала болестта в Германия. 
 
Нейният съпруг и шофьорът на буса, с който са пътували към България, са дали отрицателни проби. И четиримата са поставени под карантина. 
Oще по темата
 
В Белица беше направено масово тестване, след като български работници от германска кланица, която се е превърнала в огнище на вируса, се завърнаха у нас. 
 
Тричленното семейство се е прибрало в страната в петък. Те са тръгнали от Германия веднага щом разбрали, че голяма част от колегите им в кланицата са заразени. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Анонимен

преди 3 години

Вместо да затвори границите и спре вноса на вируса от чужбина, правителството ги отваря все по-широко и ни обвинява нас, че сме безорговорни.

7

Анонимен

преди 3 години

Е, как ще спрете вируса с мерките? Навярно сте мазохисти и ви харесва хунтата да ви тероризира.

6

баба мара

преди 3 години

затова непрекъснато пиша да се затворят границите и никакво влизане на сулъо ипулъо докато ние сухите съчки не изгорим няма да мирясат управниците

fallback