Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

11 са регистрираните нови случаи на COVID-19 през денонощието във Варна, съобщиха от Регионалната здравна инспекция в града.

Oще по темата

Първоначалните вписани случаи в единния информационен портал COVID-19 са 12, като при единия случай е допусната техническа грешка, т.е. 12-ият случай е на мъж, който е с доказана отрицателна проба за COVID-19.

От новите положителни случаи, 5 души са участници в организираното детско парти в заведение във Варна, 4 човека са контактни на участвалите в груповото празнично мероприятие.

Останалите 2 нови случая, положителни за COVID-19 нямат връзка с проведеното парти.

От всичките регистрирани за деня случаи, 2 лица са на лечение в Инфекциозна клиника УМБАЛ „Света Марина“ във Варна, останалите са на домашно лечение. Продължава епидемиологичното проучване от служителите от Регионалната здравна инспекция за установяване на нови контактни лица.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

58

Анонимен

преди 3 години

До 57.Абе порнография ама ако ти го отпере оня с 30 сантимовата паламарка едвали ше викаш чее порнография. Никаква порнография нее. Имам заразени познати и ги чакат да отпътуват за оня свят. Та тая порнография си е живо хебане. Кръсти се и се моли да не те хваща тая порнография.

57

Анонимен

преди 3 години

Глупости.Това с короната е пълна порнография!

56

Тимони

преди 3 години

Типични фльорци на по 27-30 години, които цял живот им е парти. Децата са им само параван да си снимат умнотията по фейсбук. От както отпуснаха мерките такова диво доказване има, кой ще отиде на повече места. Нямам думи колко плосък е този народ. Стискайте палци вирусът да излезе китайско менте, че иначе и внуците ще усещат днешната глупост.

fallback