Снимка: Pixabay
fallback
33 са новозаразените с коронавирус за последното денонощие, така общият им брой става 3905, показват данните от Единния информационен портал. Направените тестове са 566.
 
Активните случаи са 1632, излекувани за последното денонощие са 47 души - общо от началото на епидемията - 2074.
 
Най-много заразени има в Кюстендил - 14, София-град - 6, София област също 6, Варна - 2, в Пловдив, Бургас, Благоевград, Перник и Пазарджик по един.
 
В лечебни заведения за болнична помощ се намират 322-ма пациенти, при които е констатиран коронавирус. От тях 13 са настанени в интензивни отделения.
 
Националната информационна система показва, че у нас общият брой на лицата-медицински персонал, при които е потвърден COVID-19, е 343. През изминалите 24 часа не са установени нови случаи.
 
Общият брой на починалите лица от вируса у нас са 199, през последното денонощие няма.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

152

фо клоунски свят

преди 3 години

то вси4ки сме ретарди май, май.............:))))

151

Анонимен

преди 3 години

До Ха ха Пожелавам им да бъдат умни мислещи, не е достатъчно да са здрави, защото веднага се намира някой, който уж бил болен и връщат мерките, пък след три дни болния оздравял и нищо му няма. Това е предателство, което не се забравя, никога до десето коляно.

150

Летя с колата

преди 3 години

До този, с когото спорихме за геометрични прогресии:Радвам се, че има трезвомислещи хора все още в България! Това за масовото тестване в Пловдив не го знаех. Не гледам телевизия, нямам фейсбук, само от време на време проверявам какво се случва в този сайт.До всички: 5-6000 положителни.. после се ослушвайте какво става...!!!

fallback