Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

По информация на директора на Регионална здравна инспекция (РЗИ) - Разград д-р Ася Генева няма регистрирани нови случаи на заболели от COVID-19 в област Разград. От РЗИ информират за един починал пациент – мъж на 65 години, от село Ясеновец, община Разград. Това съобщиха от пресцентъра на Областната администрация.

Oще по темата

Мъжът е бил хоспитализиран на 11 юни 2020 г. в Отделение „Инфекциозни болести” на Многопрофилна болница за активно лечение „Свети Иван Рилски – Разград“. Починалият е бил с редица придружаващи заболявания: захарен диабет, диабетна полиневропатия, хронична сърдечна недостатъчност и мозъчно-съдова болест. Той е получил инфаркт на миокарда в 21.30 часа на 19 юни 2020 г., след което е починал.

Областният кризисен щаб за борба с коронавируса изказва съболезнования на семейството на починалия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

40

ууу

преди 3 години

До ***,Затова най-мразените след политици, съдии и адвокати са журналистите.

39

Мисирки,

преди 3 години

правите ли разлика между - "Мъж почина от коронавирус в Разград" и от - "Той е получил инфаркт на миокарда в 21.30 часа на 19 юни 2020 г., след което е починал." Наистина сте ***, по прости от Боко!

38

Анонимен

преди 3 години

Какви са тези измислици чи са раздавали по 1800-2000лв.да кажеш че си болен.От това ,по-тъпо и малоумно изказване ,не съм чувал.

fallback