Снимка: Pixabay
fallback
Полицията в Пловдив засне шофьор да се движи със скорост от 180 км/ч. Това съобщи МВР, цитирани от "Фокус".
 
В пътния участък, където се е движил водачът, максималната допустима скорост е от 60 км/ч. Нарушението на скоростния режим е отчетено от автоматизирано техническо средство при движение на превозното средство по Пазарджишко шосе.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

Анонимен

преди 3 години

Със сигурност е някакво пиш.леме с беемве или нещо от сорта.. Само бой и конфискация на МПС ще оправи тия пиш.лемета иначе файда няма.. ще карат колкото искат..

28

???

преди 3 години

Има две понятия - разрешена и безопасна скорост за пътя, които силно влияят на броя на катастрофите, но в България това не се знае, просто няма експерти по пътна безопасност и се робува на погрешната догма, че колкото по-ниска е разрешената скорост, толкова по-малко били катастрофите. Това е особено популярно сред онези 80%. Затова където има много катастрофи намаляват разрешената скорост и не могат да разберат защо катастрофите се увеличават. Още я намаляват и катастрофите пак се увеличават.

27

???

преди 3 години

Само не разбрах защо ограничението там е до 60 км/ч, а не примерно 10 или до 20 км/час? Тогава нарушението щеше да е още по-голямо.

fallback