Снимка: Pixabay
fallback
Починалият 41-годишният софиянец, който влезе в бургаската болница от "Кайт-къмпинг градина" край Черноморец, не е имал съпътстващи заболявания, съобщиха от министерството на здравеопазването.
 
Той бе приет в много тежко състояние и още при приемането беше на кислородотерапия. Той е бил заразен преди да отиде на морето, а извършените проби в къмпинга, показаха, че няма други заразени.
Oще по темата
Мъжът бил интубиран още в първите 24 часа след постъпването си в болница, а скенерът показал, че белият му дроб е поразен. 
 
"Оплакванията му са започнали още преди 5 дни до една седмица преди да дойде при нас. Не мога да кажа дали е било късно, защото не знам дали е бил лекуван някъде и дали се е влошил като е пристигнал на морето", обясни вчера изпълнителният директор на болницата д-р Миразчийски. 
 
През последното денонощие бяха регистрирани 89 нови случая на коронавирус, а починалите са трима души. Освен мъжът от София това са две жени - на 60 и 65 години, които са били с придружаващи сърдечно и неврологично заболяване, и диабет.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

31

Анонимен

преди 3 години

Такива като учиндолския череп и Радеф са виновни. Всеки умрял от вируса е заради тяхното безхаберие. И 4 - 5 на сто умират.

30

Фокусиран

преди 3 години

До ОбективенЗащото излизат едни големи експерти, които ни обясняват, че ще умрат много хора и то яко ще умрат. После ни обясняват, че от тук насетне ще трябва да се научим да живеем с тоя вирус и вечно ще сме под карантина. Не казват "не знаем почти нищо", а "яко ще умрем". И то не март и април, а съвсем скоро ги дрънкат тия небивалици.

29

Обективен

преди 3 години

Помислете поне малко!През януари, февруари, март и април не се знаеше почти нищо за вируса, здравните системи не бяха подготвени, нямаше достатъчно маски и други предпазни средства, нямаше никакъв опит, а сега не е така. Не разбирам защо изобщо задавата неумния въпрос защо при по-малко случаи сме били затворили всичко, а сега при повече случаи не сме. Бихте ли обяснили?

fallback