Снимка: БГНЕС
fallback

21-годишен и непълнолетен, отглеждали наркотични растения, са задържани от криминалисти от РУ - Момчилград. Това съобщиха от полицията в Кърджали.

Oще по темата

При специализирана операция за противодействие на престъпността в малките и отдалечени населени места било установено, че в землището на село Ауста са засадени три растения от вида на конопа.

При допълнителни проверки и издирвателни действия са установени 21-годишен и 15-годишен, съпричастни към незаконното отглеждане на наркотичните растения. Дежурна оперативна група е извършила оглед. Образувано е досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Анонимен

преди 3 години

Някои държави вече събират акциз от продажбите. Хората са заети в тази индустрия. Има производство на лекове и износ. Нашите са в средновековието още.

18

Анонимен

преди 3 години

Масивен полицейски успех, браво. Без тези три растения се чувствам къде къде по-спокоен. Това беше последния голям проблем в държавата.

17

Анонимен

преди 3 години

Това новина ли трябва да е, селинджъри? Конопът е техническа култура от незапомнени времена, и да, конопът се отглежда на село, защото в града няма място. "Младежи си отглеждат коноп на село". Гениално. Удивително е нивото на това пропаднало сайтче.

fallback