Снимка: БГНЕС
fallback
Жена на 36 г., за която няма информация да е имала придружаващи заболявания, е едната жертва на коронавирус за последното денонощие, съобщиха от Министерството на здравеопазването.
 
Другата починала за денонощието е пак жена, на 45 г., с пневмония, сърдечно заболяване и хронично неврологично заболяване.
Oще по темата
 
Общо 174 са починалите лица, при които е била констатирана коронавирусна инфекция.
 
През последните 24 часа са потвърдени нови 24 случая на коронавирус у нас, с което общо потвърдените случаи у нас стават 3290.
 
Излекувани са 1 730 лица, 7 от които са регистрирани през изминалите 24 часа.
 
С доказан COVID-19 в лечебни заведения за болнична помощ се намират 244 пациенти. 15 от тях са настанени в интензивни отделения.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

148

Искрен

преди 3 години

До АнонименНай-много жертви на глава от населението имат Испания, Италия, Белгия и Англия (a вярно, те не са в Европа)...ама нищо - важно е да дрънкате глупости....и както винаги се оказа, че не било компютри, а компоти - уж две мали жени без придужаващи заболявания, а се оказа, че били със придружващи заболявания...***, кво да правиш...и ***...дето им вярват

147

Анонимен

преди 3 години

Добре ще му кажа !

146

Петърчо

преди 3 години

А щях да забравя. Ходете при семейството на горката жена да им обяснявате как вирус няма как има ама виновна била 5Г мрежата и как по-добре това отколкото да беше дочакала да я "чипират" чрез ваксината за да може Бил Гейтс да ви следи точно вас по всяко време. Не е страшен вируса а човешката гл.упост. Някой се майтапят че редовно се ваксинирали с ракия. Да ги питам а от къде сте сигурни че и там няма някой чип? Или си мислите че щом е домашна Гейтс няма да намери начин и така да ви чипира?

fallback