Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Къмпинг "Градина” взе превантивни мерки, след като турист с COVID-19 беше установен на съседен къмпинг. Санитарните мерки на "Градина" са засилени.
Oще по темата


"Много стриктни мерки сме взели, като от вчера дезинфекцираме оградата със съседния къмпинг, където чухме, че е случая с коронавирус. Санитарните помещения се дезинфекцират на всеки час, бунгалата след всеки гост", обясни управителят на къмпинг "Градина" Елена Пинелова пред Bulgaria ON AIR.

"Първо изтръпнахме вчера, защото ми се обади приятелка от София и ми казва: "Мими, какво става на "Градина?”. Казах ѝ: "Нищо не знам ще проверя в рецепция. И след това прочетох в интернет, че става въпрос за Кайт "Градина” и се успокоих", сподели Мария, която е къмпингуващ.

Заразеният мъже е настанен в Инфекциозното отделение на бургаската болница, състоянието му се е влошило и се е наложило да бъде интубиран. От РЗИ-Бургас казаха, че няма основание да бъде затварян кайт къмпинга край Созопол. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

Анка

преди 3 години

Някой знае ли как се казва човека ? Той днес е починал !Мир на праха му1

21

Сделано в Китае

преди 3 години

в Баодзялия няма да има ясна граница между 1-вата и 2-рата вълна - те се слеят в Цунами!

20

Някой си

преди 3 години

Тоя като знае , че е заразен защо отива на къмпинг? Що не е бил под карантина вкъщи?п И той безотговерен като лекарката.

fallback