Снимка: БГНЕС

Млада жена пострада по време на рутинни учения на полигона до село Победа, област Ямбол. Жената е военнослужеща в поделението в Кабиле, съобщи bTV.

Още по темата

От поделението потвърдиха, че е станал такъв инцидент. Пострадалата е хоспитализирана в реанимацията на МБАЛ – Ямбол със счупени таз, ръка и крак.

От ръководството на болницата казаха, че са провели разговор с колегите си от ВМА и ранената жена ще бъде транспортирана там.

Жената е стабилизирана и няма опасност за живота ѝ, уточниха от лечебното заведение.

Коментари Напиши коментар

46

Някой по-информиран

преди 1 година

Кой е казал, че е без детна или без семейство. Във всяка професия може да стане злополука.Всички сексисти изказали се си чешат езиците по-зле и от махленски клюкарки който сами си измислят факти за да са по-интересни.

45

Някой по-информиран

преди 1 година

Първо колко от вас знаят точно какво се е случило или големи мъжкари си чешат езиците? Дали една жена има или няма работа в тази професия ще се разбере при една война. Много мъже не са изкарали ВСВ, а много жени са били удостоени с медали за мъжество. Дали през комунизма е имало жени в казармата, не мъже е имало достатъчно слава богу, но се га не е така за жалост. Но жените също са ходили на стрелби от училище. Дали е била жената добър шофьор също не е важно, защото е била извън тежката машина.

44

До 34

преди 1 година

Като не сте наясно защо коментирате?Ако сте ходили казарма знаете какво е автоматик.Та пострадалата е такава, а МТЛБ-то е карано от механик-водач "МЪЖ" който не я е видял и я закачил.