fallback

Две деца се удавиха в Бургас в рамките на ден, след като са скочили от моста в Бургас. Това е първият фатален инцидент в морето от началото на летния сезон.

Oще по темата
На моста на бургаския плаж има табела, която забранява скоковете от моста във вода. Децата обаче не спазват тази забрана и така се стига до трагични инциденти, както в днешния фатален ден. Два смъртни случая - 17 годишно момче от "Меден рудник" се удави тук, скачайки от моста. Докато водолазите влизат във водата, за да издирват тялото му, изплува друго тяло на 13-годишно момче от дом Ронкали.

"Хванали са се на някакъв бас, някой да скочи и още две момчета са скочили. Един приятел го видя и са си мислили, че вълнението го е бутало навътре, а го е бутало навън и аз го изкарах, защото никой нямаше смелост да го изкара", сподели пред Bulgaria ON AIR 17-годишен младеж, който е станал свидетел на трагичния случай.

Вълнението на морето днес е било един бал, но спасители коментират, че се е появило мъртво вълнение, което е характерно за месец август

Вижте още в репортажа на Стиляна Георгиева и телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

39

СКОРПИОН !

преди 4 години

До Генчо Гунчев 30 От нас зависи, от теб, от мен , дали децата ни ще растат ***, по твоите думи. Учителката от Дарик радио, може да е грамотна / за това е учителка / и отговорна, но за дистанционното убочение, това е само нейно лично мнение. Такова убочение, практикуват много държави и то не е довело до тотална щета на техните деца. Хайде да си кажем правичката, пак се опитваш да ни баламосваш, и на кой някой не му пука, на герберите или на шумкарите! ГЕРБ е най-загрижен !!!

38

СКОРПИОН !

преди 4 години

До Генчо Гунчев 30 ! На нас българите, все някой друг ни е виновен! Учителите ни били виновни и кой ли не още! Началото на възпитанието ни започва във семейството, казва се първите седем години, ако тези години бъдат пропуснати, тичай да върнеш папагалчето, излетяло от семейната клетка! Те се държат много арогантно на улицата, в училище, и ако някой учител дръпне само ухото на някой, родителите идват да се карат, дори да се бият! Как мислите от къде тръгва възпитанието, от семейната клетка ?!

37

Martin Bormann

преди 4 години

Най нелепата смърт която за която съм чувал е за група младежи които играят футбол на плажа привечер и при идването на прилива единия затъва в пясъка. Тези които се опитват да го извадят затъват един по един докато цялата група не можа да мръдне и прилива бавно ги удавя един по един. Около 8 14-15 годишни. Тва става в Англия където има опасни плажове без надзор а прилива може да е бърз и брутален и пясъка да те хване преди да се усетиш и е вече късно....

fallback