Снимка: БГНЕС
fallback

Пожарът, при който край Шумен загинаха две малки деца, е причинен от късо съединение в електрическа инсталация.

Oще по темата
Това показва първоначалният оглед на изгорялата къща в местността "При манастира", предаде БНР.

Двете деца - на 5 месеца и на година и половина, са били заключени от майка си.

В отсъствието на родител постройката е пламнала, а след това от огъня се е взривила и газова бутилка, която е била в сградата.

Около вилата, в която е горял пожарът, днес бяха съседи и роднини на пострадалото семейство. Според тях семейството било на работа.

Засега прокуратурата смята, че причината за пожара е незаконно присъединяване към електропреносната мрежа, довело до късо съединение. По непотвърдени данни другите две останали живи деца в семейството ще останат в съседна къща при близки в следващите дни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

!?

преди 3 години

Решението е от лесно по-лесно, да се приложи китайския модел- помощи и детски само за първите 2 деца, който има 5-6 се предполага че има с какво да ги гледа.

15

ikar

преди 3 години

Жалко за децата, но да се пише, че били заключени няма смисъл. Как едно дете на година и половина и друго, което е на 5 месеца, голямото дали ще се сети и дали ще успее да излезе навън. На тази възраст то едва ли е стигало до дръжката на вратата, дори да е била отключена. Майката е за съд, без значение, е има още 2 деца, кой знае и тях как ги гледа.

14

Софиянец

преди 3 години

Това не е нещо което се случва за пръв път.В ромските махали се случва нееднократно.Млада майка излиза да пие кафе със приятелки и завързва с тел вратата на бордея си тук в Красна поляна.Бараката пламва и едното дете успява да изпълзи ,но бебето изгаря.-това беше 2014.Младият ром-баща Славчо ми чистеше мазето и ми го разказа,най спокойно и беше ,,направил" вече следващото дете.Този етнос е меко казано ,неуправляем!!!

fallback