fallback

Пореден нарушител по улиците в Пловдив - камерите на пловдивската полиция заснеха джигит със 180 км/ч.

Водач на лек автомобил БМВ с пловдивска регистрация е преминал със скорост от 180 км/ч в пътен участък с максимално допустима скорост от 60 км/ч, съобщиха от полицията.

Нарушението на скоростния режим е отчетено от автоматизирано техническо средство при движение на джигита с БМВ-то по "Пазарджишко шосе". Предстои установяване на собственика на превозното средство, призоваването му в поделение на МВР и установяване самоличността на водача.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

тошо

преди 3 години

Пловдивските майни винаги са страдали от комплекс за малоценност пред софиянци и непрекъснато се доказват и се правят на интересни , та белким ги забележат в София ! Едно време като идваха тук на екскурзия , прескачаха трамвайните линии за да не ги хване тока ! Ама сега , като се качат на биемвието 5 употреба става страшно !

28

Анонимен

преди 3 години

Въобще не се съмнявам че е с БМВ. Повечето компексари са с такива.

27

Анонимен

преди 3 години

Колко време да Ви уча, че с някой лев и полицаите се правят че не виждат! Това работи безотказно през последните 35 (тридесет и пет) години от както имам професионална книжка! С нашия продажен манталитет това НИКОГА няма да се промени!

fallback