Снимка: БГНЕС
fallback

Проби от водите край всички промишлени обекти на Варненското езеро ще бъдат взети от оторизираните институции, за да се провери колко от тях имат разрешения за заустване. Tова съобщи областният управител на Варненска област Стоян Пасев.

Oще по темата

Той получи доклад от РИОСВ във Варна, в който се посочва, че предприятията с разрешение са осем, възможно е обаче да има и други обекти, които незаконно заустват, посочи Пасев, цитиран от БНР.

От община Девня са информирали областната управа,че не са открити незаконни зауствания в района, а резултатите от пробите, взети от ВИК-Варна на 21 май в района на авариралата тръба, не показват сериозни отклонения от референтните стойности на съдържащите се във водата вещества.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

Анонимен

преди 3 години

Заустването -що за термин ,ама нейсе, е при един мноооооогооо любим на герберите човек ,той вече на няколко пъти се заусти , ама -що ли? Вождът още го търпи

3

Ванката

преди 3 години

Квартал Максуда е едно огромно заустване там трябва *** да играе или няколко добре премерени взрива таман ще има и нови апетитни парцели за застрояване ;)

2

Анонимен

преди 3 години

Бездарен литературен език!

fallback