Снимка: БГНЕС
fallback

Премиерът Бойко Борисов днес лично проверява как върви изграждането на обхода на Поморие. Очаква се с него да бъде значително облекчен трафика към морето. На страницата му във Facebook премиерът публикува видео, което на живо показва как върви неговата проверка.

Oще по темата
Премиерът разговаря със строители и ги попита дали са се забавили заради коронавируса.

Премиерът също така инспектира и как върви строежа на "Арена Бургас" като компания му правиха финансовия министър Владислав Горанов и зам.-министър на регионалното развитие и благоустройство Николай Нанков.

Спортната зала е замислена с отделения за  лека атлетика, хандбал, баскетбол, бойни спортове, волейбол и др. Там ще могат да се провеждат още концерти и конференции.

Ден по-рано Борисов инспектира ремонта на виадуктите по магистрала "Тракия". Това стана ясно от предна публикация на премиера в неговия профил във Facebook.

"Проверих как върви ремонтът на виадукта на 20-и км на АМ "Тракия". Строителите работят и в събота, полагайки много усилия", констатира премиерът.

"Оставащите дейности са полагане на хидроизолация и асфалт. Ремонтът трябва да приключи до края на юни, за да може хората да пътуват до морето удобно и по-безопасно за активния летен туристически сезон", написа още Борисов в социалните мрежи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

154

Анонимен

преди 3 години

Да

153

ххх

преди 3 години

като ходи защо не се снима с някои работници и да ги пита как са заплатите. То за патроните е ясно.

152

Анонимен

преди 3 години

Не зная във ВМШ - Симеоново да е имало специалност "Пътно строителство". Очевидно г-н премиерът от малък си е харесвал валяци и тяхната работа и това му е станало хоби. Иначе в УАСГ има специалност "проектиране и пътно строителство" и нейните питомци са квалифицирани кадри да контролират качеството на пътните строежи. Не си спомням за 30 години демокрация друг премиер да хукне да инспектира строежи на пътни артерии и магистрали.Щом ББ иска да види как пътните строители работят - може,разрешено е

fallback