Снимка: БГНЕС, архив
fallback

Кметът на Червен бряг д-р Цветан Костадинов е сигнализирал полицията и РИОСВ - Плевен за открит боклук с неясен произход край града, съобщи самият той за БТА.

Той уточни, че е получил сигнала вчера около 17.30 часа и веднага е предприел действия за изясняване произхода на отпадъците, намерени в района между град Червен бряг и Пети квартал.

По думите му опаковките с боклук са открити под тревата. Инспекторите на общинската администрация смятат, че количеството им е около 350 кубика, вероятно изхвърлени от 2-3 ТИР-а, които са влезли по черни пътища.

До мястото, което е известно като старото ТКЗС, нямат достъп автомобили, смята кметът.

Той е възложил на общинските служители и те са поставили сигнална лента, с която е оградена територията върху която личи, че има изхвърлен боклук.

Кметът на Червен бряг е получил уверение от РИОСВ, че в понеделник ще започнат проверка. За случая е уведомена и прокуратурата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Бай Коко

преди 3 години

За ГЕРБ всичко е неясно. За 10години успяха да превърнат България в бунището на Европа. Чуда им се как печелят избори, ако не е със шменти капели.

15

Гешев-закон и ред.

преди 3 години

Разгром за боклучарската мафия! Протежетата на Коза Ностра! Двадесет години затвор и пълна конфискация на имуществото от олигарсите на върха до последната пионка в тази престъпната верига!

14

Там

преди 3 години

Скритите *** в НС, там няма да си личи, при толкова много политици ***...

fallback