Снимка: БГНЕС
fallback
Три хотела в Слънчев бряг вече са отворени и приемат туристи. Очаква се към 19 юни броят им да се увеличи като повечето ще отворят вратите си. Предизвикателствата пред туристическия сезон обсъдиха днес на онлайн среща ръководствата на "Съюз на собствениците" и "Слънчев бряг" АД, предаде БНР.
 
"Днес сме много по-концентрирани и отдадени на каузата туризъм в Слънчев бряг, от когато и да било", каза Елена Иванова по време на срещата. Иванова допълни, че този сезон хотелиерите ще дадат всички от себе си, за да покажат истинското лице на Слънчев бряг пред родните туристи. 
 
"Българи в комплекса винаги е имало и съм сигурен, че и тази година те ще ни подкрепят", отчете Теодор Пастармаджиев от Съюза на собствениците в курорта. 
Oще по темата
 
Пламен Копчев, председател на "Съюз на собствениците" Слънчев бряг, допълни, че повече обекти започват подготвителни и ремонтни дейности, за да може до 19 юни да има достатъчно работещи хотели за настаняване на очакваните туристи. 
 
"Знаете, че вече започнахме дейностите по ремонт и обновяване на инфраструктурата, така че "Слънчев бряг" АД и тази година ще бъде лоялен партньор на бизнеса и ще работи за по-приятен образ на комплекса за посетителите", заяви Златко Димитров изпълнителен директор на "Слънчев бряг" АД. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

33

Бг мутра

преди 3 години

Дано фалират всичките тези мутренски ***!!! Аз до сега не видях нито един добър коментар за хотелиерите - това показва колко им е омръзнало на българите от такива нещастници като тия. Проклинам ги да фалират от дъното на душата си!

32

мутренски коптори

преди 3 години

До АнонименИ те ще фалират!

31

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 3 години

До в миналотоИмаше командировани милиционери в ресторантите и хванеха ли некой в далавера с хран. продукти - Затвор го чакаше веднага.А колко са следели ?!Купувахме си валута, а бротовчедка ми се ожени за германец от ФРГ.Мутрите ?Подставени лица на големите играчи, дето стоят в сянка !

fallback