Снимка: БГНЕС
fallback

Нова акция на КАТ. От днес пътните полицаи ще следят за нарушители в малките населени места. Ще се налагат глоби с акт и фиш за всички нарушения на правилата за движение.

Oще по темата

Ще следи приоритетно за агресивно поведение на пътя, неправилно изпреварване, употреба на алкохол и наркотици.

В рамките на седмица – от 13 до 20 май, в цялата страна имаше засилен контрол за спазване на скоростта. Над 200 камери следяха за нарушители както през деня, така и през нощта.

Ще бъдат оповестени и данни за броя на шофьорите, засечени от радарите с превишена скорост. Само за четири дни от 8 до 11 май бяха установени над 10 000 нарушения на правилата за движение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

млък бе хейтаци

преди 3 години

Чета коментари на отявлени ***, първо обяснявате как в провинцията хората работят за по 500лв и нямат за хляб, сега пък излиза че всички шофьори из същата тази провинция подхвърлят едни стотачки на първия срещнат катажия!? Вярно че сте на заработка , но поне поддържайте една идейна линия

21

Ром'с

преди 3 години

Отлична идея, по салата карат без книжки, пияни, без гражданска и винетка,правят пишлигарите изпълнения....

20

Анонимен

преди 3 години

За да не вземат рушвети, които по принцип не вземат и много мразят, е добре вместо униформи с джобове, да са с цели латексови гащеризони и по една палка да се чешят където не ги сърби. А патрулния автомобил да се сменя с произволен на друг екип, на всеки половин час. Сега са като озверели, за два месеца без кеш подивяха. Няма кинти за лов, риболов в Гърция , три таралясника, жена, деца, любовници, ипотеката тях чака, сметките си вървят и всичко това с 1500 лева заплатка. Факири са.

fallback