Снимка: Pixabay
fallback
Полицията задържа 39-годишен мъж, който е блудствал с малолетна във видинско село. 
 
Разследването се води под ръководството на Районна прокуратура – Видин. Обвиняемият е криминално проявен и е блудствал с деветгодишно момиче, с цел да удовлетвори полово желание без съвкупление, посочват от прокуратурата, цитирани от в. Монитор. 
 
Събрани са доказателства и в хода на разследването са разпитани свидетели, включително и пред съдия. По искане на прокуратурата съдът е определил на обвиняемия мярка за неотклонение "задържане под стража". Разследването по случая продължава. 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Panzermensch

преди 3 години

До РокиЗащото е *** с ниско самочувствие и се възбужда, мачкайки по-слабите.Изродщината няма граници.

10

Анонимен

преди 3 години

До ГРАД КОЗЛОДУЙ /4/При какви обстоятелства е станало това?Да не би момичето да е извършило сериозна кражба и да се е наложило да бъде претърсено? Дори и така да е било, редно е обискът да бъде извършен от жена полицай.Но от друга страна пък трябва да се знае дали има свидетели на случая или просто е налице обвинение по адрес на полицай от страна на момиче от етноса.

9

Анонимен

преди 3 години

Възможно е от гледна точка на извършителя 9-годишното момиче да е вече мома за омъжване. Зависи какви са културните му традиции.Но шегата настрана, крайно време е да се намеси твърда ръка, която категорично да сложи край на всякакви видове "традиции", противоречащи на актуалните държавни закони. Същото така, санкциите за педофилията задължително да включват химическа кастрация.

fallback