Снимка: Pixabay
Пиян и дрогиран водач на лек автомобил предизвика пътен инцидент, съобщиха от полицията в Пазарджик, цитирани от "Фокус".
 
Няма пострадали хора при инцидента, както и големи щети по автомобили, но е разбит метален парапет между две пътни платна. Тази нощ около 02:30 ч. в РУ - Пазарджик бил получен сигнал за пътен инцидент на бул. "Цар Освободител" в областния град.
 
Екипи на сектор "Пътна полиция" и РУ - Пазарджик установили, че 25-годишен шофьор е причинил катастрофата, жител на село Главница. Мъжът бил зад волана на лек автомобил BMW и движейки се по булеварда, когато загубил контрол над возилото.
 
Леко са ударени няколко автомобила, разбит е и част от предпазния парапет между двете платна. Униформените тествали шофьора и установили, че в кръвта му има 2.06 промила алкохол, а тестът за наркотици дал положителна проба за канабис. 
 
При направения личен обиск, у него е открито и полиетиленово пликче с близо грам суха марихуана. Мъжът е задържан за срок от 24 часа в ареста на РУ - Пазарджик. Спрямо него се водят три бързи полицейски производства.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase