Снимка: БГНЕС
fallback

Градушка с големина на яйце падна снощи към 20.00 часа в района на годечките села.

Тя е била придружена със силен вятър и дъжд и е нанесла големи материални щети - изпочупени стъкла на къщи и автомобили, повредени покриви, унищожена е и земеделската продукция в района, паднали дървета.

Oще по темата

Кметският наместник в село Комщица Милка Асенова заяви, че градушка с подобни размери никога не е падала, предава БНТ.

По думите и са засегнати селата Бърля, Комщица,Смолча и Губеш.Кметският наместник заяви, че ще очаква сигнали на потърпевши граждани.

Пострадали са лични автомобили на хората, както и насаждения на стопаните и овощните дръвчета. За съжаление насажденията не са застраховани.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Цифри

преди 3 години

който си е застраховал имотите и продукцуята ше получи обезщетение , тези които не са ,бързо да садят на ново ! а може и протест да спретнат под наслов - валя е градушка , правителството е виновно !

13

Анонимен

преди 3 години

До ikarВажното е да има пари за стадиони на частните клубове.Какво казва бащицата- обещал съм.Но, противоградни системи...еех...ще му дойде времето и на тяях...някой ден.Абе, да сме живи и здрави.Аа...и...долу *** и комунистите...Ии..аз не съм бил комунист и съм няямал партийна книжка, която съм отказвал да изхвърля...бай Тошо не съм го познавал и не ми е кумир.

12

ikar

преди 3 години

До 1234И ние имахме противоградни площадки, ама сега нещо са на изчезване. Ту няма пари за заплати, ту няма за ракети.

fallback