fallback

Протест и напрежение се появиха в ямболския квартал "Райна княгиня“. Живеещите там трета седмица са под строга карантина. Въпреки протестите до проблеми с полиция и жандармерия не се стигна.

Oще по темата
По-рано днес Областният медицински съвет реши от сряда квартала да могат да напускат работещите, нещо което повече от седмица не бе разрешено. До разхлабването на мерките се стигна, след като стана ясно, че в четири поредни дни няма нови случаи на COVID-19 в обявения за огнище на заразата квартал.

От блокираната зона може да се излиза и за медицинска помощ и лекарства. Въпреки това хората настояват блокадата на квартала и 14 улици около него да бъде вдигната незабавно, съобщава телевизия Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

уточнение

преди 3 години

Реално карантина в ямболското гето нямаше.Цели тумби от шведи бягат през река Тунджа /направили си салове!!!/ ,в големите търг. вериги и в банките е пълно с тази воняща напаст.А в ямболската болница е направо ад.Младото докторче-герберастче Рунков е събрало всякакви "братя" ,защото лечението на един швед се оказва над 10 000лв.Нищо че нито един от тях не е здравноосигурен.Познайте за чия сметка е всичко?

21

Анонимен

преди 3 години

Всеки който е глобен заради карантината да си търси парите обратно.

20

До 22

преди 3 години

България не е християнска държава, ако бяхме, нямаше да има и един ром или мюсюлманин тука, защото Бог ни е разделил на различни групи хора. Когато са строяли кула до небесата, Вавилонската, Бог ни е разделин на различни народи и езици да не го стигнем. Бог иска да сме разделени, сори май френд. Такъв е животът.

fallback