Снимка: Pixabay
fallback
Все още се издирва собственикът на кучето, което нахапа жена и две деца на паркинг на голям хипермаркет в Пазарджик. Кучето е от породата американски булдог. 
 
"Докато отивахме до магазина кучето хвана детето, ние го видяхме преди това. Започнах да го удрям с портмонето си", разказа бабата на нахапаното дете в ефира на bTV. 
 
"За две-три минути нямаше никой, кучето не пуска детето, видях, че има каишка на врата - хванах го за каишката и започнах да го удрям с чехъла си. Пусна го, но посегна втори път на детето. След това дойдоха и едни момчета и помогнаха", разказа жената. 
 
Тя каза, че раните на дедето са промити, а до два - три дена лекарите трябва да кажат колко са тежки и тогава ще бъдат зашити. 
 
Жената била до магазина с двете си дъщери и три внучета, когато кучето нахапало една от жените. 
 
"Когато отидохме в Бърза помощ, лекарите казаха, че преди нас при тях са били майка и дете на две години, които също са били нападнати от това куче", допълни бабата.  
Oще по темата
 
Румен Борисов, който е дядо на пострадалото дете, отбеляза, че то е било в тежко състояние и иска собственикът на кучето да бъде намерен, да се вземат мерки, за да няма и други пострадали деца. 
 
Дядото допълни, че на това място постоянно има кучета. 
 
Полицията продължава да издирва собственика на кучето.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Джиро ди Италия

преди 3 години

Усетило ги е че са от боята

14

D

преди 3 години

Затвор за собственика! Оставил песа си да вършее навред. Дано не се случва на детето ми, че няма да дочакам съда да си свърши работата. Ще се действа самостоятелно!

13

Анонимен

преди 3 години

До лелеБе аз го прочетох ама честно казано така и не го разбрах. Кой е тоя Рамиз? Какви ***? Какво изобщо става в тоя пост?

fallback