Снимка: БГНЕС
fallback

Осигурени са допълнителни полицейски сили през летния сезон в курорта "Слънчев бряг" и на територията на Несебър за спокойствието и сигурността на туристите. Това е съобщил кметът на община Несебър Николай Димитров по време на среща на Общинския консултативен съвет по туризъм. Информацията е на общинския пресцентър.

На срещата експерти са посочили, че се очертава сериозна и трудна битка за бъдещия просперитет на туризма, който е основен източник на благосъстоянието на местната община.

В момента е важно да бъдем единни и обединени и заедно да преодолеем кризата, е заявил Димитров, цитиран от БТА. Той е посочил, че общината ще използва всички възможни начини, средства и методи за реклама и популяризиране на региона и на Несебър като световна туристически дестинация, развитие на културен, събитиен туризъм, еко туризъм, удобства за спортен, религиозен, конгресен и сватбен туризъм и др.

Политиката на Община Несебър тази година е изцяло насочена към привличане на българските туристи, поясниха от пресцентъра.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Анонимен

преди 3 години

Я да ги пращат полицаите с ваучери и може да се избие сезона. Аз ще си ходя в Гърция!

7

Несебър

преди 3 години

Ами сега, като ги няма чужденците, с какви пари ще си купувам гориво за яхтите.....????

6

Анонимен

преди 3 години

Аз съм се замислил за ромките които крадат в автобусите от несебър слъ.бряг,свети влас ..като няма туристи кой ще крадят?

fallback