Снимка: БГНЕС
fallback

83-годишен мъж удари с лек автомобил "Пежо Партнер" колата на бременна шофьорка в Бургас и избяга от местопроизшествието, съобщиха от полицията. 30-годишната жена не е пострадала сериозно.

Инцидентът е станал около 9,30 ч. на 13 май, на десетина метра  след кръстовището на ул. "Захари Стоянов" и "Георги Папаянов", в посока пътен възел Юг.  Автомобилът на 83- годишния  бургазлия, навлизайки в съседната пътна лента, ударил "Фолксваген Голф", управляван от бременна бургазлийка. Тя е прегледана в УМБАЛ Бургас, след кото е  освободена. Напусналият мястото на катастрофата водач е издирен допълнително.

Няколко часа по-късно на същия ден, в района  до медицински център "Св. Николай Чудотворец", Ауди А 4,  управляван от 36- годишна жена не спира на пътен знак "СТОП" и удря 43-годишен мотоциклетист.

Той е транспортиран в болница с контузия на раменния пояс и мишницата, но без опасност за живота. По-късно е освободен за домашно лечение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Анонимен

преди 3 години

Уж само младите били такива. Ей де го типичен представител на Соца. Вчера един такъв чичка го гледах, как най нагло си спря колата на малко кратовище на тротоара на десен завой. Така просто си спря с половин кола качена. Амеби от соца.

17

кола

преди 3 години

Тя откъде да знае че е пенсионер.

16

Анонимен

преди 3 години

Този е комунист ,те така бягат тепично за тях!!!

fallback