Снимка: Pixabay
fallback

Екип лекари от МОБАЛ "Д-р Стефан Черкезов" извърши животоспасяваща операция на 29 -годишната жена, която по-рано в неделя падна от четвъртия етаж на болницата в Горна Оряховица, докато се опитвала да избяга по чаршафи от рдилното отделение.

Oще по темата

Операцията продължи няколко часа и към този момент жената е приведена в реанимация. Състоянието й е тежко, съществува и опасност за живота й, информират от лечебното заведение.

В следствие на падането, жената има множество травми по цялото тяло - счупен таз, фрактура на челюстта,фрактура на глезен, гръдна травма, хемопневмоторакс, травма на черен дроб, счупени гръдни и лумбални прешлени.

Предстои да бъде прегледана и от акушергинеколози.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Интересно

преди 3 години

как е била само по чаршафи. Нощници не раздават ли в тия отделения?

7

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 5Изобщо не се е стигнало до раждане, това беше погрешна информация в първия материал.Във втория уточниха, че е бременна в петия месец, плодът не давал признаци на живот, затова са й дали медикаменти, които да предизвикат аборт и са я сложили на системи. Преди да абортира, тя се е опитала да бяга, кой знае защо.Затова се питам дали знае добре български и дали изобщо е разбрала каква диагноза са й сложили и защо искат да предизвикат аборт.

6

Анонимен

преди 3 години

До 3Аммм ... дааа!?Не знам? Може биии?

fallback