Снимка: Facebook
fallback

Подновяват издирването на изчезналия млад мъж в Стара планина. Той е в неизвестност от вечерта на 5 май. 21-годишният Петър Лухов за последно е забелязан край водопад над Карлово. От там той е изпратил снимка на своята приятелка. Хората, с които е бил на излет, разказват, че е употребил два вида алкохол.

Oще по темата


На връщане Петър се отделил от групата и пожелал да се изкъпе в реката до водопада. От там следите му се губят.  По-късно са намерени раницата, телефонът и дрехите на младежа. В четвъртък силното течение провали планираното издирване с водолази. Спасителите се надяват днес условията в планината да са по-добри.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

37

Анонимен

преди 3 години

"Котка" те и аверчетата му са били на същия хал... Нямало е нито един трезво-мислещ сред тях. На кой може да се сърди човек в такава ситуация? Много нелепо, много безсмислено. Не искам да си представям какво им е на родителите...

36

kirasirrav

преди 3 години

времето си е хладно за сезона, а и през Май в Балкана си е още студено, особено що се отнася до водите, то още се топи снегът в момента...

35

факт

преди 3 години

Преди 2 години по това време Правителството ни проглуши главите, колко героично търси алпиниста Боян Петров, как Бойко Борисов щял да праща Кугара, как осигурил китайски хеликоптер и прочие храброст! Сега никой не се сеща да спомене! Има актуални мероприятия, осигуряващи рейтинг и аплодисменти на социолози и ***!

fallback