Снимка: Pixabay
19-годишно момче от шуменското село Новосел е заловено да шофира след употребата на алкохол. Той е хванат минути, преди контролно-пропускателните пунктове на входовете и изходите на Шумен да бъдат премахнати, съобщиха от полицията. 
 
Младежът е управлявал автомобил Рено "Клио". Бил е спрян от полицаите на 5 май към 23:30 часа на изхода от града за Новосел. При направената проверка установили, че момчето лъха на алкохол. Тест с дрегер показал 1,39 промила в издишания въздух. Шофьорът отказал да му бъде взета кръвна проба за анализ. Задържан е за 24 часа в полицейското управление в Шумен, уточниха от РДВР.
 

Коментари Напиши коментар

6

Waffen SS

преди 2 години

До Някога...но не сега!//Е, затова сме на това дередже.Бъркат демокрацията със слободия.Много отдавна е доказано,че при една осъзната диктатура много държави вървят напред.Много е важно при определението диктатура да не се робува на неолибералните ,юдо-масонски мантри.

5

Пепи

преди 2 години

Абе докато не изгорят 50-100 изрода, включително и такива по села и междуселски пътища с бърза присъда директо за 1-2г. в затвора при първо провинение при второ поне 5г. и без книжка ЗАВИНАГИ... няма оправия

4

арбайт махт фрай

преди 2 години

Кой знае какви алхими е е приел ?!Колеги, трудовите лагери са в Китай.Тук царуват евроатл.ценности.Задържаното пишлeмe е резултата.