Снимка: БГНЕС
fallback
Откраднаха 25 000 лева от магазин в Пловдив. Задържани са тримата извършители. Установено е, че единият от тях е помощник-управителят на обекта, предаде bTV. 
 
В нощта на 5 срещу 6 май маскирани младежи проникват в магазин на търговска верига за хранителни стоки. Те са използвали служебните кодове за достъп. 
 
"Касата е отключена с въведен служебен код. В тъмната част от денонощието е проникнато в магазина. Били са с качулки, якета, ръкавици. Помощник-управителят е предоставил кодовета за достъп", коментира Динко Дериманов, началник сектор "Престъпления против собствеността" в ОДМВР-Пловдив. 
 
Тримата извършители са криминално проявени. Камерите от търговския обект са ги издали, а служителите на магазина са шокирани. 
 
Няколко часа след обира са арестувани извършителите. Двама от тях са на 20 години от софийското село Долна Баня. Третият е на 22 години и е зам.-управител в магазина. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Анонимен

преди 3 години

На 22 зам. управител на магазин.....а когато отиде някой сериозен и улегнал на 40, е стар и го разкарват веднага.

14

Само питам

преди 3 години

***, а?

13

Анонимен

преди 3 години

Коя ли е тая верига..та имат толкова пачки в касата ,помощника видял че тия изнасят парите извън България ,та затова е решил да си останат тук)

fallback