Снимка: Pixabay
fallback
Хасковската районна прокуратура проверява случаят с двете заразени с коронавирус жени, върнали се от Нидерландия, съобщават от държавното обвинение.
Oще по темата
 
Те са присигнали с полет на 1 май от Нидерландия и заявиха, че са пътували с такси от аерогара София до Хасково. 
 
Стана ясно, че жените са излъгали, след като така и не бе издирен шофьорът. Те са пътували с автобус от София до Хасково и после с такси до село Брягово.
 
Издирват се и пътниците от автобуса.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

44

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовАХАХАХАХАХА. Хибридката обяснява на останалите как да се забавляват. Ами, "забавлявай се" и ти, но нещо само в една посока, явно и за "забавлението" ти диктуват. Хахахахаха

43

обективно

преди 3 години

Разбира се не оправдавам тези жени,които прибирайки се, са се развявали насам,натам-те трябва да бъдат наказани.Но вижте и тези,които в почивните дни ,хукват от един град за друг,без основателна причина.Ако толкова се притеснявате за ,,източването на здравната с-***",то повечето от работещите навън имат международна здравна осигуровка,важаща за ЕС,която плаща здравните разходи и в БГ ,а ако нямат ,то вероятно си плащат такава в БГ.Вие пробвали ли сте да влезете в болница без осигуровка?

42

обективно

преди 3 години

Защо някой се дразнят ,когато се говори ,че работещите в чужбина подпомагат икономиката.Това е факт.Аз си спомням една реч на бившият президент на Еквадор-Рафаел Кореа, изнесена е Испания на еквадорското общество там,където в обръщението си той заяви-,,Братя и сестри,благодаря ви ,че трудейки се тук и изпращайки пари на близките си,вие спасихте икономиката"!Каква разлика,от тези,които се наричат,,патриоти" само заради факта,че поради някои лични причини ,не точно патриотични си стоят в БГ.

fallback