Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

На среща с премиера Бойко Борисов от Камарата на строителите поискаха правителството да вдигне сегашната забрана или да я промени, така че да се дефинира какво е шум и какви дейности може да се извършват в часовете за почивка, предаде Bulgaria ON AIR.

Председателят на Камарата Валентин Николов съобщи, че от бранша са предложили две основни мерки за задвижване на икономиката в сектора - да се дават не повече от два обекта на една фирма едновременно, както и да се използва специфичен подход по отношение на цените

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

39

Анонимен

преди 4 години

А Работещите Нощни Смени , А Болните и Възръстните, А Малките Деца .... ???? Та Те ли са единствени и Не повторими ?????

38

Анонимен

преди 4 години

Стройтелството Не е единствен сектор ...или се оповава на даване на жилища на Власта да бъдат чути ???? Има и Нощни Смени, има и Въръстни и Болни Хора ....... Стройтелството ли е единствен и Не повторим Сектор на икономиката за да няма правила ???

37

Анонимен

преди 4 години

Днес шефът на дюлгерите каза, че боядисването на стени било строително-монтажна дейност! Аз винаги съм си мислел, че шпакловки, замазки, бояджийство, са довършителни работи, но явно съм много ***!

fallback