Снимка: БГНЕС
fallback

Ново огнище на коронавирус е регистрирано у нас. То е в дом за настаняване на деца. От изследвани общо 26 лица, 12 са заразени с коронавирус - 8 деца и 4-има от персонала в дома. Сред заразените е дете на 13 години, предава NOVA.

Oще по темата

Създадена е организация за изолиране на заразените с коронавирус деца и младежи, а положителните лица от персонала ще бъдат поставени под домашна карантина.

Осигурен е персонал за обгрижване на потребителите и продължава изпълнението на противоепидемичните мерки в социалното жилище

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

53

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 53До "Ооо смешници умувате ли?"Няма как да ти се помогне специално на теб и на другите като теб! :) Вие сте парализирани от страх! От там ви е блокирал мозъка! Блокажът на мозъка ти снижава мисловните функции, така че по-добре си гледай телевизиите и изобщо спри да се опитваш да мислиш! :) Даже си мисля, че такива като теб трябва да носят маски завинаги!! Така ще си изградите ЖЕЛЕЗЕН имунитет!!! Хахаххахахах

52

Анонимен

преди 4 години

Ооо смешници умувате ли?На кой да вярвам, на Мангъров за който болестта сама си минавала и нямало нужда от лечение или на на тези лекари които се борят с тежки пневмонии, интубират болни, борят се за всеки болен?Или да вярвам на Путин който казва, че са много зле нещата или на Радеф за който всичко е Шипченска мъгла?Помогнете бе.

51

xaxsas

преди 4 години

Манипулация над общественото съзнание. Сигурно е същото огнище заради което Валя Ахчиева беше уволнена от БНТ след като разкри резултатите от тестовете в Банско. Жалки опити на медиите, самопровъзгласилият се елит и политици да запзят старият задкулисен начин на управление на света. OUT OF SHADOWS OFFICIAL стига сте се карали по форумите време е да престанем да играем по свирката на кукловодите. Не съм ни Буратино, ни Пинокио, не ме интересуват никакви вируси.

fallback